Festspillene i Bergen

Nå er Festspillene i Bergen 2019 i gang, og Crescendo-staben og alle deltakerne har installert seg i sitt midlertidige kontor i vakre og stemningsfulle Villa Terminus.

Marco Borggreve. John Storgårds skal dirigere Tsjaikovskijs 4. symfoni under Ung Filharmoni 2023.

Slik blir Ung Filharmoni 2023

Det nasjonale orkesterprosjektet Ung Filharmoni arrangeres for 8. gang i 2023. Her er ekspertenes tanker om årets repertoar og dirigent!

Krevende omstilling

Da dirigenten ble syk, fikk årets Ung Filharmoni-deltakere én dag på å tilpasse seg en ny tolkning.

Musikalsk rollebytte

Ung Filharmoni byr på en helt spesiell form for læring for både talentene og de profesjonelle musikerne.

Sultne på læring

74 spente deltakere i Ung Filharmoni møtte i går til første gjennomspilling med årets dirigent Ben Gernon.

Lederne

Tre unge musikere forsøker seg på en ny rolle i orkesteret: å lede andre.

Orkesterets grunnmur

Kontrabassistene holder pulsen og er fundamentet for strykerklangen. Under årets Ung Filharmoni får bassgruppa nye utfordringer.

Foto: Magnus Skrede

Vi er i gang!

Det var en spent gjeng som møtte gamle og nye kjente på ankomstdagen for UngFil 2022.